Web Image & Video Manager

Digitale beeldopslag

Snel. Actueel. Overal.
Onze visie op de volledig geïntegreerde gezondheidszorg is dat medische professionals op elk moment en op elke plaats op een veilige, intuïtieve wijze toegang hebben tot hoge kwaliteit image- en videobeelden en diagnostische ondersteuning.

Waar u ook bent in het ziekenhuis, dankzij de Web Image&Video Manager kunt u snel en eenvoudig uw diagnose of uitleg ondersteunen met beelden, video of verslagen.

Webapplicatie
STAR Medical Systems biedt deze webapplicatie aan in combinatie met haar Image & Video Manager.

De web applicatie is geschikt voor het opvragen van medische (video)beelden via elk station dat aan het netwerk is gekoppeld. Elk werkstation waarop een web browser als Explorer of Firefox aanwezig is, kunt u gebruiken om de beelden op te vragen. U voert hiertoe een eenvoudige url in.

Gebruikers kunnen verschillende autorisatieniveaus krijgen waarmee zij snel en eenvoudig patiënteninformatie kunnen opvragen.

Flexibiliteit
Met de WebIVM kunt u:

  • Informatie over patiënten snel opvragen dankzij eenvoudige zoekfuncties.
  • (video)beelden van patiënten vanaf elk werkstation bekijken.
  • Annotaties bij beelden opvragen.
  • (video)beelden terugzien zonder installatie van software op het werkstation.
  • Direct uit het Elektronisch Patiënten Dossier de in het STAR Medical Systems systeem opgeslagen beelden ophalen.

Dit is slechts een opsomming van de mogelijkheden die de WebIVM u biedt, met als belangrijkste eigenschap: flexibiliteit. Waar u ook bent in het ziekenhuis, u kunt snel en eenvoudig de beelden delen met uw collega artsen of met uw patiënten waarbij de beelden uw diagnose of uitleg ondersteunen. Ook voor educatieve doeleinden is de WebIVM een waardevol middel.
Enkele voorbeelden

Download hier onze brochure